HTML

Nem Kellek

Sajnálattal értesítjük, hogy a meghirdetett pozícióra beérkezett jelentkezések közül az Ön pályázata nem került kiválasztásra.

Friss topikok

Címkék

Egy hirtelen elvesztett exisztenciális erekció története

2020.01.20. 21:10 EyeMaster

Van mikor teljesen váratlanul szembesül LEHETŐSÉGGEL a munkakereső személy, teszem azt kütyübuziság közepette keseregve a ki nem használt 33% árengedményen a legújabb Quantico telefonért, látja, hogy hirdet állást a Quantico.


"Gondolkodjon innovatívan és dolgozzon a technológia úttörőjével!"

Én itt már kitaláltam, hogy itt csakis a Quantico-ról lehet szó, ami ez az úttörő, és amire nagyon vágyom, tehát jó cég.

"A Quantico versenyképes juttatásokat és remek előrelépési lehetőségeket biztosít. Jelenleg tehetséges és kitartó személyeket keresünk globális tevékenységünk bővítéséhez. Lent áttekintheti a jelenleg szabad pozíciókat. Ha úgy gondolja, hogy rendelkezik egy gyorsan fejlődő munkakörnyezethez szükséges képességekkel, küldje el önéletrajzát."

Azt a rohadt kurva életbe bazmeg, ezeknél bármit, de tényleg. Oké, az igazság az, hogy lassan már bárkiknél bármit, de akkor is. A Quantico!

És nem képesek megállni, mert még fokozzák, szexuálisan:

"A Quantico a világ egyik vezető informatikai cége. A 7. kerületben található budapesti iroda jelenleg az alábbi pozíciókra keres dolgozókat:"

Érzed a váratlan kéj gyönyörének enyhén zselésen bizsergető áradását, altested kies, napfénytől erősen védett zugainak völgyében, érzed, hogy pattanásig feszülve kell magadban tartanod a vágyat, nehogy felajzottan írd meg a motivációs levelet. De azonnal látnod kell mik a felsorolt lehetőségek, milyen állásokat tartogat hát számodra az isteni Quantico:

"Jelenleg nincs üres állás, kérjük, látogasson vissza később."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajnalattalertesitjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4215418632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása